Na Popelce 3144/10a, 150 00 Praha 5, tel. 257 326 178, http://www.galen.cz
karty ISIC, IYTC, ITIC,
ALIVE, STAFF CARD
SLEVA 10 %
Seznam spoluautorů
Předmluva MOV
Úvod
Část I.
1. Požadavky na výživu při tréninku
1.1. Tělesná zátěž a energetická potřeba
1.2. Živiny využívané při zátěži: sacharidy a tuky
1.3. Potřeba bílkovin a aminokyselin u sportovců
1.4. Mikroživiny: vitaminy a minerály
1.5. Tekutiny a elektrolyty
1.6. Alkohol a sport
Část II.
2. Výživa při soutěži
2.1. Příprava na soutěž
2.2. Jídlo a pití při soutěži
2.3. Zotavení po soutěži
Část III.
3. Výživa sportovců v praxi
3.1. Hodnocení nutričního stavu a nároků
3.2. Změna tělesné hmotnosti a složení těla
3.3. Doplňky stravy a podpora svalové činnosti
3.4. Praktické postupy pro dosažení nutričních cílů
3.5. Jak správně jíst na cestách
3.6. Strategie stravování pro specifické skupiny sportovců
3.7. Postupy při specifických podmínkách prostředí: horko
Zkratky
Rejstřík